| SoropCatalin a întrebat:

Salutare! A mai fost cineva operat din cauza unei fracturi cominutive de platou tibial, cu traiect intraarticular, iar după operație a avut piciorul umflat mai mult timp, de exemplu 3 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

Nu ar trebui să ai piciorul umflat încă. Dacă este şi roşu sau cald trebuie să mergi de urgență pentru că poate fi o infecție.

După 3 luni ar trebui să te refaci cât de cât.

O fractură de genul ăsta este destul de greu de reparat, trebuie să îți repete radiografia cât de curând pentru că este posibil să nu se fi vindecat.

| SoropCatalin explică (pentru StudentLaMedicina):

Nu eu am fost operat, ci tatăl meu. Era pe bicicletă, când cineva a deschis o ușă de la mașină fără să se asigure. Nu au trecut încă 3 luni de la operație. Pe 6 iulie a fost operat la piciorul stâng la spitalul Floreasca de către domnul doctor Paul Niculescu și o echipă de chirurgi, când i s-a făcut adiție osoasă. Și acum mai are piciorul stâng umflat. În prezent are orteză la picior și merge în cârje.

| SoropCatalin explică (pentru SoropCatalin):

Din ce știu, nu îl are nici roșu, nici cald. E posibil să aibă un edem în zona operată.