Pot sa fie foarte multe cauze.
În dreapta e fierea si ficatul din cate stiu.Incearca sa ti câteva zile o dieta fara prajeli si greșim si vezi cum te simti. Daca nu încearcă si niste analize de sânge pentru ficat.Si daca toate ies bine inseamna ca exista posibilitatea sa fie de la un nerv intercostal.
Hello,
Nu,nu am avut probleme digestive.
Ultima data am mai simțit durere prin ianuarie si de atunci pana luna asta, nimic
Uneori se simte durerea, alteori nu se simte
Este ciudat..Am făcut și analize sange si au ieșit bune cu excepția bilirubinei din urina care a iesit putin mai mare și mi s-a dat tratament, mi-au zis ca este o infecție ceva
Bilirubina mare. Da, ai o mica problemă cu fierea. Ia suplimente alimentare coleretice.
Bilirubina nu a iesit mare în urina dar era pozitiva.
Ce suplimente oare sa iau?
Crezi ca este de la fiere durerea?
Deci un medic a spus că ai pietre la rinichi apoi ai făcut tratament și au dispărut și tot de doare. deci pe lângă prima problemă descoperită mai ai și altele care cauzează durerea. Este foarte important să descrii durerea felul în care te doare și în ce moment pentru ca medicul să știe să localizeze problema precis. Dacă dai descrieri vagi medicul poate descoperi orice altceva.
Colebil,Fiobilin,Anghirol. Dar continuă cu analizele la recomandarea medicului de familie in funcție de disconfortul/disconforturile tau/tale.