| Fcsb_Andy_1998 a întrebat:

Salutare, am 16 ani si 90 de kile, 1.70. Da stiu sunt foarte gras. Cum as putea slabi macar 15 kile pana in iulie si sa ma mai inalt 1-2 centimetri. Dau funda. Fac sala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Apuca-te de sala si regim alimentar : Fara prajeli, fara paine alba, fara zahar, fara sucuri din comert, fara fast-food sau patiserie.

| peperonies a răspuns:

Da. e foarte simplu. nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. spor. cu inaltatul nu am cum sa te ajut.

| MaryDM a răspuns:

Buna ai putea sa mananci 5 mese pe zi asta insemnand 3 mese principale si doua gustari (in general la gustari sa mananci fructe) si incearca pe cat posibil sa ai mese la ore fixe. Dimineata poti sa mananci ceva mai consistent, la pranz sa mananci putin (ex: ciorba sau supa si 2 -3 linguri de mancare) iar seara sa mananci salate. Multa bafta.(asta iti spun din experienta asa am slabit si eu 15 kg )