| ioandanutispas a întrebat:

Salutare! Am 19 ani și de ceva timp am observat că în partea stângă a abdomenului,pe lângă inghinal a apărut o umflătură mică prima dată, iar în momentul de față această umflătură a devenit una mai măricică. Nu mă doare foarte tare, dar atunci când fac și cel mai mic efort simt o durere. Mai exact la fotbal am întins puțin mai sus piciorul și în acel moment am simțit o durere puternică la nivelul inghinalului (pe partea stângă cum spuneam) și nu am băgat de seamă că am zis că îmi trece. Durerea din acea zonă a trecut dar m-am trezit cu dureri la nivelul abdomenului și apărut și o umflătură cum spuneam și mai sus. A mai avut cineva acestea probleme? Mulțumesc mult de răspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raizen07 a răspuns:

Poate fi o hernie. Netratata devine periculoasa...
Cel mai bine mergi la un medic... Nu trebuie neapărat la spital! Poți merge și la medicul de familie!
Însănătoșire grabnică

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sună a hernie inghinală.

| darrio2007 a răspuns:

Un inceput de hernie. Mergi la medic.

| ioandanutispas explică (pentru Raizen07):

Mulțumesc frumos!