| marihashthc a întrebat:

Salutare.
Am 19 zile de cand m-am operat le genunchi in U.K. Operatia a fost la ligamentul incrucisat plus meniscul pe partea stanga a piciorului drept! Problema mea este ca de cand m-am operat si pana in ziua de azi partea stanga a piciorului de la genunchi in jos, este amortita total cu tot cu tibie pana jos la calcâi. Are cineva idee daca este normal asa ceva? Doctorul mi-a spus ca a facut ceva damage la nerv de-asta de simte asta, si ca poate dura cateva luni sa-mi revin. Mi-e frica sa nu-mi fi facut ceva grav si sa minta. Va rog sa-mi spuneti daca a mai trecut cineva prin asa ceva! Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

''Doctorul mi-a spus ca a facut ceva damage la nerv'' -malpraxis. Vorbeste cu un avocat, ca nu e normal sa iti trebuiasca luni sa iti revii daca la inceput ti-a zis ca iti vei reveni repede.

| RxTx a răspuns:

Sunt sanse de 3p% sa se faca in aproximativ 10 ani alte elgaruri nervoase care sa preia functia celei interupte.

Sau vezi ca exista medici neurochirurgi care iti pot pune o bucata de nerv de oaie daca gaseste ambele capete de unde unde ar trebui sa duca firul de curent.

Sau iti poate preleva tie un alt nerv care nu iti trebuie neaparat.

Sau poate sa dormeze mama ta si face transplant

Șansele de reușită sunt ca la loto promo in Romania ca sa poti face o operație reușită trebuie ca medic sa ai sleea plina in cimitir si sa fi invatat deja din toate greselile snterioare pentru ca acum sa poti realiza o operatiune cu succes.
Asta inseamna ca tu trebuie sa gasesri un medic care face zilnic operatii la nervi
Pt ca daca face si el una la 2 luni adica 4 operatii pe an poate ca stie teorie doar ca nu a svut profitul mecesar pentru a schizitiona toate sculele
Si nici nu a avut cum sa capete abilitati de asi manui cu succes mainile pentru a face un lucru atat de fin din prima bine

| relian a răspuns:

Pai ti-a spus omu adevaru,tia taiat nervu,deci e de naspa,deci el a facut damage la nerv nu altcineva,asa ca dal in judecata,poti obtine bani multi pe chestia asta,dar piciorul tau o sa ramina amortit.

Deciu du-te si reclamal,du-te ia-ti avocat nu-l lasa asa,este un nenorocit de doctor care habar nu are de meserie,daca il lasi o sa mai nenoroceasca si pe altii.
Deci a si recunoscut ca ti-a facut damage la nerv,pfff mai e si prost pe deasupra,nu il lasa asa,tu o sa ai toata viata probleme cu piciorul ala,poti lua milioane,cel putin sai ai cu ce trai.
Dai in judecata clinica si pe doctor,cred ca clinica o sa plateasca,iar pe el or sal dea afara,plus ca o sai suspende licenta de profesare.

Niste handicapati,nu-i inteleg pe astia, nu te pricepi stai frate acasa, fa alta munca, da cu matura, nu te apuca sa nenorocesti lumea.

La ce spui ca ai facut imediat dupa operatie tu trebuie sa simti piciorul normal, dupa 2-3 ore de la operatie, daca il simti amortit tia a tins nerv de asta important, la ala pui cruce, nu mai ai cei face.
Nu te lasa asa, nu-l lasa pe criminal liber, ala poate omori oameni.

| marihashthc explică:

Sunteti sarcastici? Sau vorbiti derios astea de ati raspuns la ce-am zis eu. Fereasca Dumnezeu?

| marihashthc explică (pentru relian):

Mi-a taiat nervul safen omule, cred ca m-a nenorocit pe viata. Am si doar 33 de ani frt crying(

| marihashthc explică (pentru marihashthc):

23*