| rclau14 a întrebat:

Am fost ieri la dentist pentru tratarea unei carii, prima de altfel, nu stiu exact ce mi-a facut nenea ala pe acolo intrebarea este daca ma pot spala linistit pe dinti? sa nu radeti happy dar fiind prima mea carie nu stiu exact cum se procedeaza...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oHarryo a răspuns:

Dupa 3 ore se poate manca, iar dupa alte 3 ore poti sa te speli si pe dinti, deci raspunsul este, DA.

3 răspunsuri:
| Nicusor_Eduard_Onete_1997 a răspuns:

Am fost si eu la destist pentru tratarea unei carii si nu mi s-a spus daca am voie sau nu am sa ma spal pe dinti si am si m-am gandit ca nu trebuie sa ma spal pe dinti deoarece poate deranjez ceva pe acolo unde a umblat el.

| rclau14 explică (pentru oHarryo):

Exact asa am procedat laughing ma spalasem pe dinti din instinct inainte sa pun intrebarea, abia apoi m-am gandit ca poate nu e bine. cu mancatu am stat ceva ore bune ieri dupa ce am ajuns acasa de la stomatolog. multumesc pentru raspuns!

| oHarryo a răspuns (pentru rclau14):

Sa cresti mare, mersi de funda happy.