| 314159265359 a întrebat:

Salutare! Am nevoie de o recomandare a unui psiholog, de preferat clinician. Am fost la cativa pana acum si toti au fost depasiti de situatie. La sfarsitul sedintei dadeau din umeri si imi spunea ca le pare rau, dar nu ma pot ajuta. Problema e ca toti la care am fost, erau slab pregatiti, sau mai bine spus le lipsea vocatia. Tot ceea ce stiau sa-mi raspunda erau chestii citite in carti sau invatate la facultatea de psihologie, erau foarte superficiali pe subiect, mai mult generalizau. Acum stiu ca nu o sa il gasesc pe Jordan Peterson in Romania, dar un psiholog bun gasesc? Nu conteaza orasul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Esti dispus sa dai +100 de euro pe sedinta? happy
iti pot recomanda eu un psiholog care este la baza medic psihiatru clinician, si astia sunt cu cateva clase peste psihologi, nu de alta dar medicul e una si tirifliciul psiholog e alta
si nu incurc psihologul cu psihiatrul spun ca sunt medici care stapanesc si psihologia
totusi ce vrei tu este ca o corvoada, ca ai bani si esti dispus sa mergi oriunde pentru niste chestii citite in anumite carti de profil hmm
e ca si cum nu am vocatie sa fiu mecanic, citesc si vad multe documetare de mecanica auto si apoi ii iau pe banii mei la rand pe toti mecanicii din Romania sa le arat ca-s bazat pe teoria mea!

| 314159265359 explică (pentru Simpatic):

Imi poti trimite un mesaj cu datele lui de contact? Mersi!