anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am o intrebare care ma macina destul de mult. Eu am o igiena dentara buna, dar noaptea pe la 2 imi miroase gura, sa fie ceva problema cu stomacul, digestie? Si daca da, cum imi dau seama si cum pot scapa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ChrisDe1975 a răspuns:

Nu este nimic grav.
Este normal din cauza dingestiei, dar poți avea și grija ce mănânci. Ai grija la alimentele care produc mult suc gastric și care in general sunt acide, iar dacă observi ca asta cauzează mirosul neplăcut, ar fi bine sa eviti acele alimente.
Problemele stomacului pot fi depistate și prin mirosul gurii dar doar DACĂ mai ai și alte simptome care sunt deranjante și dureroase.
In concluzie, după părerea mea, nu este nimic grav.
E normal ca după somn și in timpul somnului sa ai un miros neplăcut in gura pentru ca atunci are loc digestia.
Sper ca te am ajutat!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să începi cu igiena orală, dinți, limbă, cu o pastă de dinți antibacteriană. Dacă nu trece, la medicul ORL, căci poate proveni și din zona nasului. Apoi la stomac.
Ai aici niște sfaturi. https://www.medlife.ro/......-tratament

| MariannN20 a răspuns (pentru sadrian46):

Multumesc mult!

| MariannN20 a răspuns (pentru ChrisDe1975):

Nu stiam, chiar mai ajutat...multumesc mult

| JicaContra a răspuns:

Da, gura poate mirosi si de la stomac
cel mai DUR exemplu e cand ai mancat ceapa sau usturoi, si apoi te-ai spalat bine pe dinti, dat cu ata dentara si apa de gura, si tot mirosi... deci NU are cum sa fie din gura

| ChrisDe1975 a răspuns (pentru MariannN20):

Ma bucur dacă te am ajutat, cu mare plăcere!

| ella63 a răspuns:

Seara, după ce te speli pe dinți, mesteca 2 sau 3 cuișoare.Sunt de cumpărat