| fresHZoNe a întrebat:

Salutare,

Am o intrebare si daca este cineva care intr-adevar stie [nu care doar isi dau cu parerea] as fi recunoscator happy

Am niste ochelari de protectie monitor. As vrea sa le schimb ramele dar acum intrebarea este... se pot modifica lentilele dupa noua forma a ramei sau trebuie neaparat sa schimb si lentilele?

Nu as vrea sa le schimb pentru ca sunt destul de bune + ca au si heli happy

Doresc sa imi raspunda DOAR persoanele care intr-adevar cunosc lucrul acesta.

Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| paulica2003 a răspuns:

Ai putea sa comanzi rame noi dupa modelul lentilelor big grin...

| fresHZoNe explică (pentru paulica2003):

Pai ideea e ca nu vreau acelasi model de rame. Din acest motiv am si pus aceasta intrebare. Am cautat pe google sa vad daca a mai vrut cineva chestia asta dar nu am gasit nimic happy

Daca nu am sa primesc un raspuns, pana la urma voi merge la un centru de optica si voi intreba.

Multumesc oricum!

| paulica2003 a răspuns (pentru fresHZoNe):

Cred ca doar daca cumperi alte lentile... oricum Succes!

| Tynnna a răspuns:

Se pot modifica lentilele, dar greu(nu imposibil). Pentru asta ar trebui sa iti iei rame mai mici pentru ca lentila sa fie decupata dupa noua forma. Daca ramele sunt mai mari, nu ai cu ce sa le umpli. Ma intreb totusi, nu ar rezulta niste ochelari prea mici? Parerea mea este ca ar trebui sa strangi bani(daca asta te impiedica) pentru o pereche noua de ochelari si poti merge la cabinetul de optica medicala cu perechea veche pentru a le arata exact ce lentile vrei. Plus ca prin lentile noi se vede mai binewinking

| fresHZoNe explică (pentru Tynnna):

Pai mai mici, normal. ar avea de unde sa ia din lentile la ramele pe care le vreau eu numai ca ma intereseaza daca se poate face acest lucru sau trebuie neaparat lentile noi. daca trebuie lentile noi nu dau banii pentru ca nu e nevoie.
rama as vrea sa o schimb doar de design ca m-am plictisit de cea actuala. as vrea ceva mai profi happy asta ar fi singurul motiv.

| Tynnna a răspuns (pentru fresHZoNe):

Da, se poate. Doar cumva sa nu existe riscul de a crapa lentilele atunci cand sunt taiate. Asta nu am intrebat, dar am o vaga impresie ca am mai auzit de la verisoara mea ca s-ar mai fi intamplat asa. Ea e optometrist. Oricum poti sa intrebi si la un cabinet. Daca vrei sa iti schimbi ramele, tot o sa faci drumul pana acolowinking