| alex495 a întrebat:

Salutare.

Am o problema cu excesul de sebuum pe cap. Chiar si tuns 0 tot se face ca o grasime si intr-un final apare ca un praf alb in cap. Miati putea recomanda un sampon,, degresant"? Ceva premium, astea din comert n-au niciun efect. De la ala de urzici pana la clear sau alt brand

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ChihaiaStefana a răspuns:

Ai putea sa încerci sa te speli cu apa fiarta de la frunze de nuci și urzici, e eficienta. Sau o vizita la un dermatolog te-ar ajuta mai mult. Insa încearcă si aceasta varianta! Sper sa te ajute!

| felixf a răspuns:

Este normal la pubertate, am avut si eu. Mi-a trecut cand am invatat sa nu ma mai spal cu sampon pe cap. Tu cand te speli cu sampon indepartezi acel sebum si corpul tau stie asta su produce tot mai mult. Se recomanda in astfel de cazuri sa te speli doar cu apa rece sau calda pe cap. Daca mergi la dermatologi te vor umple cu creme care efect va fi aproape identic cu cel de sampon. Dar te descurci tu cumva si candva happy

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ai tu se pare ca-i Dermatita Seboreica si se rezolva numai cu tratament, de la medicul dermatolog.

| alex495 explică (pentru felixf):

Am 25 de ani am uitat sa mentionez. Si am incercat si varianta doar cu apa chioara. Tot fac foarte mult, e asa mult ca atunci cand ma clatesc unsoarea aia se scurge pe fata

| felixf a răspuns (pentru alex495):

Ideea este ca trebuie mers pe continuitate si nu incerc si vad
eu ma spal asa de 10 de ani