TE FRECI CU UNGHIILE?
Eu am avut mătreață ani de zile
Cred că 20 ani din viața.
Si asta pentru că fusesem invățat tradiția să jughinesc cu unghiile pielea capului când mă spăl.
Plus dușul il făceam sabie jet laser
Plus apa fierbinte ziceam eu să moară microbii.
Important este să te clătești extraordinar de bine
Si sa freci parul cu carnea cu buricul degetelor nu cu unghiile
Samponul ala (Head&Shoulders) nu e bun pentru ca e sintetic, pentru o perioada nu se observa probleme folosindu-l dar dupa ani de utilizare or sa apara. Incerca sa folosesti sampon si balsam pentru par uscat facute din plante 100% (le gasesti la plafar).
Eu momentan folosesc unul impotriva caderii parului de la Agafia cu brusture si propolis. Inainte foloseam unul pentru par gras din urzici de la Gerocossen (chiar daca lumea rade cand aude de sampon din urzici el este bun in sensul ca parul nu mai imi era asa uleios si curata foarte bine si este o diferenta intre cel de 5 lei 1 litru si acesta de la Gerocossen care e 18 lei 400 ml). Insa pentru parul uscat iti recomand sa incerci samponul cu argan de la Gerocossen pentru par uscat.
www.gerocossen.ro/sampon-nutritiv-restructurant-argan-line.html
Cel mai aprobabil ai alopecia care este o boala de piele autoimuna cu cauze mai putin cunoscute, dar nu foarte grava. nu sunt un expert dar te pot asigura ca nu e de la sampon.
Sa speram că nu e așa grav, medicul dermatolog nu mi-a recomandat analize sau alte teste.
Mario1996 întreabă: