| RedNightmare a întrebat:

Salutare!
Am o problemă, deci,am mâncărimi în cap uneori chiar si imediat după ce îmi spăl părul (e lung) și îl spăl foarte foarte bine,ca să nu fie glume despre păduchi sau mai stiu eu. Care ar putea fi cauza?
De cele mai multe ori am mâncărimi în partea din față,linia care desparte părul și în o zonă din vârful capului, ceva interesant despre această parte,in acea zonă părul meu e foarte subtire si mereu când îl spăl se fac niște noduri enervante. Dacă contează asta,părul meu e wavy, văluros. Mama glumeste că e cancer de piele sau că voi fi chel xdddd. Deci, care credeți că e cauza acestor mâncărimi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Posibil sa fie chiar de la sampon ai putea totusi sa mergi la un dermatolog sa poti afla cauza.

| Violleta2022 a răspuns:

Folosesti cumva produse de ingrijire a parului precum: spume, geluri, fixative samd?

| Goete a răspuns:

Glume despre paduchi?
Paduchii adora parul curat

| geani87 a răspuns:

Dacă ai părul gras și mătreața multă ăsta ar putea fi un motiv pentru care ai aceste mâncărimi

| Vântulalb a răspuns:

1. Paduchii nu ies la o simpla spalare.
2. Poate fi si matreata.
3. Fara gluma, mergi la medic.
Fara a se vedea ce este acolo, nimeni nu poate sti cauza.

| RedNightmare explică (pentru Vântulalb):

E curat curat, îl spăl mult mult si cand am mancarimi îi spun fratelui sa se uite, si nu vede absolut nimic acolo, nici mătreață n-am deloc, și nici părul nu e gras. Cineva spune ca poate fi de la nervi, dar nu prea cred

| Vântulalb a răspuns (pentru RedNightmare):

In acest caz, mergi la medic.
Nimeni, nici "cineva" nu poate sti ce e acolo pana la o analiza.