| SynapseNinja a întrebat:

Salutare! Am o problemă în căutarea unui medic chirurg maxilo-facial (buco-maxilo-facial) din municipiul Iași. Mi s-a recomandat pe doamna doctor Oana Ciurcanu. Până aici, nimic spectaculos.
Problema e că nu pot să dau de dânsa. Am găsit o adresă al cabinetului acesteia, pe internet. M-am deplasat la respectiva adresă și, aparent, cred că era totul ok. Chestia e că la respectivul cabinet nu era absolut niciun afiș și nicio modalitate de contact. Iar la numărul de telefon găsit pe internet nu a răspuns nimeni.
Știe cineva cum pot să dau de dânsa și ar fi dispus să mă ajute? Dacă nu, mai știți alt medic chirurg buco-maxilo-facial (maxilo-facial), în municipiul Iași, care să fie bun?
Mulțumesc și nu răspundeți la derâdere sau la bătaie de joc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

La doctorul de familie ai incercat?

| SynapseNinja explică (pentru Brizbriz):

Eu sunt Galați, dar sunt student la Iași. Deci, nu știu cât de mult ar ști.

| Brizbriz a răspuns (pentru SynapseNinja):

Faptul ca locuiesti in alt oras, nu inseamna ca nu iti poti pune doctorul de familie cat mai aproape de tine, chiar daca nu ai mutatie "oficiala"

| SynapseNinja explică (pentru Brizbriz):

Am înțeles. Mersi!

| Brizbriz a răspuns (pentru SynapseNinja):

Cu placere