| Gabriel_Razvan_1998_rbrz a întrebat:

Salutare, am o problema. Nu pot sa dorm noaptea, ma trezesc toate gandurile. Fac beat-uri. Si daca imi e somn tare si ma trezeste o idee misto ma pun la calculator si fac beat-ul si ma trezeste de cateva ori pe noapte. Nu pot sa dorm deloc, credeti ca pot sa iau un somnifer sau ceva pe baze de plante. Nu am somn de loc, am incercat sa imi golesc mintea. Dar ma apasa ideile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Inafară de beat-uri înceacă să faci mișcare asfel încât seara să te culci obosit fizic de câtă mișcare ai făcut

e mai pe natural așa (vorba reclamei)

| Gabriel_Razvan_1998_rbrz explică (pentru sierra1):

Fac miscare, obozit fizic sunt. Degeaba, ideile mele si gandurile trec peste oboseala fizica.

| sierra1 a răspuns (pentru Gabriel_Razvan_1998_rbrz):

Dacă dimineața nu te simți obosit, nu ai probleme

| Gabriel_Razvan_1998_rbrz explică (pentru sierra1):

Nu ma simt obosit. Pentru ca nu ma trezesc dimineata. Cand reusesc sa adorm ma trezesc prea tarziu. Nu am un program de somn.

| sierra1 a răspuns (pentru Gabriel_Razvan_1998_rbrz):

Atunci succes în compozițiile de breat. Eu n-aș lua medicamente pentru somn

| LPCTSTR a răspuns:

Esti disperat de muzică... consultă un psiholog.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Gabriel_Razvan_1998_rbrz):

Fix asta e problema.
De ce nu ai un program regulat (și de somn)?

| Gabriel_Razvan_1998_rbrz explică (pentru LPCTSTR):

Pshiologi sunt doar ca sa iti ia banii.

| sjgdhsa a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ti-a raspuns deja, pentru ca nu poate adormii din cauza ideilor.

| LPCTSTR a răspuns (pentru sjgdhsa):

Și asta e un lucru bun?

| Gabriel_Razvan_1998_rbrz explică (pentru LPCTSTR):

Zici ca e vina mea, ca nu pot adormii din cauza gandurilor si ideilor. Nu imi pot goli mintea ca nu sunt robot. Tu mai mult judeci.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Gabriel_Razvan_1998_rbrz):

Pf, uită-te frate și tu la ceva po(r)n și ai rezolvat problema.
Din câte văd, prea mult te dedici doar pentru a crea niște sunete.
Ia-ți și tu o vacanță, "omule". Ești "posedat" de sunete, nu vezi?

| Donsavas a răspuns:

Un psiholog nu te ar putea ajuta pe tine. Tu ai o tulburare de somn. Iti afectează viața. Te obosește mai rau fizic, iti agravează starea si netratata iti accelereaza imbatranirea prematură. Mergi la un psihiatru! Dacă lucrează cu CNAS, nu te costa nimic.