| alex16mko a întrebat:

Am pierce de 6 zile in limba si sunt sasait putin nu cred ca e o problema deoarece aproape toti sunt asa la inceput pentru ca se umfla limba, dar normal in 2-3 zile dispare eu sunt asa de mai mult timp si as dori sa stiu daca sunt cazuri in care oamenii raman asa sasaiti? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ghitza_2903 a răspuns:

Mie intr-o saptamana mi s-a desumflat limba. Iti curetzi pircingul? Adica iti clatesti gura cu apa oxigenata dupa ce manci si cam o data la 3 ore bei ceai de musetzel? Daca da, atunci du-te la farmacie si cere o crema (este una special pentru asta), nu mai tin minte cum se numea, dar e foarte buna.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu, cu ceva efort insotit de multa vointa, ai putea sa-ti refaci "dictia" intr-o procent destul de mare, poate chiar in totalitate; cu toate astea, sunt convins ca atata vreme cat nu renunti la... chestia aia, vei avea o gandire PELTICA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde si cat de locul unde iti este facuta gaura, daca este mai in fata atunci vorbesti mai sasait daca e mai in spate nuhtongue
eu am pierce de 6 luni si nu am avut probleme la inceput vorbeam mai greu dar nu imi clateam gura cu apa oxigenata, imi clateam cu apa cu sare (apa rece aproape gheata)
poate ca dupa cateva zile o sa iti treacatongue
oriqm bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai piercingul nu ar trebui scos afara din limba pana nu se vindeca.si pe limba nu se pun solutii... pune apa rece cu sare
si nu mai scoate piercingul si asa o sa se vindece mai repede:p.nu sunt cazuri din cate stiu eu thinking

| zone3 a răspuns:

Nu te speria, e ceva normal laughing eu la a 2-a gaura in limba am sasait foarte tare si inca sasai putin. e din cauza ca tu cand vorbesti atingi dinti de sus cu varful limbi pentru a pronunta cuvintele, si cum bila de sus mai atinge cerul guri nu poti pronunta unele cuvinte foarte bine. Dar dupa ce o sa te obisnuiesti ( poate chiar 2-3 sapt) nu o sa mai ai probleme. De curatat/dezinfectat eu iti recomand apa cu sare. clatesti bine gura si scuipi( o data -doua ori la 2 saptamani e suficient)

| alex16mko explică:

Ok mersi de sfat ghitza da eu ma clatesc cu apa oxigenata doar dimineata si seara si cam la 2 zile mil scot sal curat ceai nu beau dar beau numai lipton de lamaie cu gheata.