Si mie mi-a recomandat-o.
Nu, nu trebuie sa te speli. Te speli cu un gel de curatare inainte, il aplici pe zonele afectate si-l lasi peste noapte. El intra in piele oricum si se usuca, deci nu trebuie curatat.
Te speli abia dimineata din nou cu gelul de curatare.
Buna! Pe site-ul https://mediately.co/......0-mg-g-gel am gasit:
''DUAC 10 mg/g + 30 mg/g gel se va aplica în strat subţire, după spălarea uşoară cu un agent de curăţare delicat şi după uscarea completă. Dacă gelul nu penetrează cu uşurinţă pielea, înseamnă că a fost aplicată o cantitate excesivă.''
Si eu am avut problema cu acneea. Mie insa medicul mi-a prescris Duac impreuna cu Airol. Airolul e un gel ff bun. Acum in legatura cu Duac: Te dai seara cu el, dupa ce te speli cu un gel spumant( de la Effaclar). Dimineata te speli pe fata tot cu acel gel spumant sau doar apa(depinde de sensibilitatea fetei). Eu iti recomand un alt gel pe care l-am folosit si am avut rezultate foarte bune: Epiduo. Din pacate nu se gaseste la noi in tara. Acum cel mai bine ar fi sa urmezi tratamentul medicului si cand te duci in control sa intrebi despre Airol si Epiduo.
Sunt multe geluri de curatare bune, nu vad de ce fix Effaclar i-ai recomandat ca si cum ar fi singurul bun. Si cele de la La Roche Possay, Avene sunt bune si sunt adesea recomandate de dermatologi.