| Tataran_Sebastian_1998 a întrebat:

Salutare,am si eu o problema ce se manifesta mai rar.
Eu locuiesc in oras,mi s-a spus ca am polipi dar nu i-am scos pentru ca am auzit ca este foarte dureros.
Revenind la problema,cateodata ma mai duc la tara, nici o problema pana aici laughing dar problema vine daca stau peste noapte la tara, la bunici ca sa nu intelegeti altceva.
Si cand ma pun sa ma culc chiar si pe la ora 22 daca sunt pe afara, ma ia asa cand respir, se aude ceva ciudat ca si un "horcait" (ii spune mama) in piept.Nu pot respira chiar deloc bine,adica simt ca ma sufoc,daca respir pe gura sau pe nas, indiferent, ma simt ca si cum nu as mai avea aer si as muri. sad
Daca ies afara la aer parca aerul acela rece mai alina din durerea aceea provocata de aerul ce intra in plamani (chiar foarte putin).
Si asta tine vreo 2-3 zile dupa ce vin in oras. Daca raman acolo,intr-o saptamana sunt ca si nou.
Apropo,pe langa faptul ca nu pot respira bine, nu pot manca in prima zi dupa ce am aceasta problema cu respiratul, daca beau un pahar de 300 ml de apa imi bate inima excesiv de tare, nu pot sta mult in picioare, maxim 30 de minute,pentru ca mi se inmoaie picioarele si simt ca pic pe jos,nu am putere, sunt ca si o leguma proaspat fiarta daca intelegeti ce vreau sa spun, am facut aerosol 1 saptamana-2 nu mai stiu exact dar nu prea a dat rezultate, am fost la salina din Turda 10 zile, acum vreo 3-4 ani, am mai fost la mare la Mangalia acum 1 an, mergeam dimineata la ora 5:30-6 pe malul mari pentru a respira mai bine, eu zic ca m-a ajutat mai mult marea.Acum nu stiu ce se intampla cu mine,nu pot rezolva aceasta problema, daca puteti si stiti din ce cauza am aceasta problema, spuneti-mi va rog frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ellutza a răspuns:

Extragerea polipilor nu este dureroasa, simti doar niste piscaturi. Cu cat amani extragerea cu atat vei avea de suferit mai mult ducand la alte inflamatii in zona ORL. Daca diagnosticul este sigur doar acesta, scapa de ei. Sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergi la medic trebuie sa-ti scoti polipii.
Te pup!

| Tataran_Sebastian_1998 explică (pentru ellutza):

Oare aceasta sa fie rezolvarea? Extragerea polipilor? Daca da, imi spui te rog cum se face aceastra extragere? Detailat daca se poate, te rog!

| elyn a răspuns:

Daca se intampla doar la bunici, e posibil sa fi allergic la ceva, iar operatia nu doare pana eara esti acasa!

| Tataran_Sebastian_1998 explică (pentru elyn):

Of,multumesc de raspuns, mi-ai mai alinat din durere, dar asa am zis si eu prima data cand am intampinat problema, cand eram mic adica de vreo 7-8-9 ani mergeam la bunici si stateam o saptamana-doua si nu pateam nimic! De ce oare? La chestia cu alergia m-am consultat cu un medic si a spus ca nu se stie...