| lupumihaita a întrebat:

Salutare, ce analize de sange ar trebui facute pentru a afla daca nu sunt anumite nivele sub normal sau peste limita care pot afecta organismul si conditia ta generala cauzand nervozitate, stare de oboseala continua si senzatia de lehamite totala daca as descrie asta in termeni mai populari.

Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Analize pentru glucoză, colesterol, trigliceride, tiroida, vitamine, mineral, hemoleucograma completa, testele de coagulare sanguina.
Dar medicul tau va stii exact ce sa iti dea sa faci.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai po fi multe, tiroida, pateu, etc.
Mie imi suna a depresie ce simti tu, ai vicii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala esti tu din poza?

| lupumihaita explică (pentru anonim_4396):

Da,de ce?

Nu am vicii dar am multe dezamagiri de la cei apropiati.

| lupumihaita explică (pentru helpforyou):

Multumesc.

| helpforyou a răspuns (pentru lupumihaita):

Cu drag.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lupumihaita):

''Nu am vicii dar am multe dezamagiri de la cei apropiati.''
Probabil ai depresie, dar nu strica sa faci si un set complet de analize, iti da trimitere doctor de familie.
''Da, de ce?''
Arati ca un gangster happy

Am facut ceva sport in tinerete dar sunt inofensiv, eram "obosit "in poza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lupumihaita):

Ce dai asa inapoi, te laudam. big grin barbatii in ziua de azi arata ca niste muieri, nu toti, dar majoritatea. Lauda asta vine tot de la un barbat, ar trebui sa o iei in considerare.