Nu trebui sa slabesti absolut deloc, ci doar sa ai grija la alimentatie.Aceasta trebuie sa contina fructe, legume, apa minim 2 litri/zi si evita excesele dupa orele 18 daca se poate numai ceaiuri si cat mai putin zahar.Controleaza cantitatea de paine si daca poti evita painea din cand in cand este mai bine.Esti tanar si orice cura sau regim iti schimba metabolismul si corpul are de suferi ca sa nu vb si despre sanatate.
Deci dupa ce mi-ai zis vad ca ar trebui sa incep sa consum legume si sa nu mai mananc foarte mult, dar totusi pot consuma ceva, corect? Cu zaharul nu-i problema, nu mananc dulciuri, nu beau sucuri, mananc deja paine cu secara de cativa ani tot in ideea sa slabesc (a parintilor). Cand mananc prajituri consum doar ceea ce face mama acasa.
Draga, poti oricand! Te lasi de painea excesiva, ti-o spun din experienta mea, eu am o anume varsta, la mine e mai greu sa slabesc, tie iti va fi usor! Daca am putut eu, poti si tu!
Eu evit prajelile, grasimile, ducliurile in cantitati mari, si seara, inainte de culcare fac cateva miscari vazute la televizor la Dr. Oz. si sa stii ca m-au ajutat de am slabit 10 kg in 4 luni, ceea ce e mult la anii mei! Tu poti reusi mai repede! Iti poti face rost de o banda elastica si o pui dupa talpa jos, si tragi de ea cu mana, ca un fel de flexiuni, in timp, adaugi mai multa presiune elasticului, depui astfel un efort in plus, muschii abdominali se contracta si ei odata cu muschii piciorului si mainii, (asta practica baiatul meu si are o silueta de invidiat! Are 1, 85 si 70 kg, tot numai muschi!)daca nu ai timp decat in wekeend, fa sport atunci, in rest fa tu cumparaturile, achita facturile, mersul pe jos ajuta! Succes! Mai multe in particular
RenePt întreabă: