| marius2017 a întrebat:

Salutare, copilul meu a facut paduchi. Am si eu o intrebare? Cum scapi de paduchi repede si fara durere? Nu stiu exact ce sa ii fac? Exista tratamente de paduchi rapide si eficiente? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FashionDiva a răspuns:

Hai sa iti spun cum mi-am scapat eu copilul de paduchi, nu este niciun tratament de la medic, nimic. Folosesti Nitolic, costa foarte putin si in cateva ore a scapat de toti paduchii. Cum scapi de paduchi e usor, mai greu e sa nu iei din nou, incearca sa gasesti sursa lor mai intai, verifica de lindini si prin pat/haine. Uite produsele lor aici, cred ca poti sa comanzi si online sau prin farmacii, eu am luar de la farmacie: http://www.nitolic.ro/alege-nitolic.html

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te duci la medic cu el si i se va da un tratament.

| TFKatarina a răspuns:

Daca e fata depinde de lungimea parului. Daca e mai scurt se scapa rapid.Luati de la farmacie o sticluta de sampon anti-paduchi si un pieptan.Sunt si spreiuri de prevenire pentru ei.Am patit si eu cand eram mai mica, am luat de la scoala si am parul lung, iar mama mi-a luat sampoane si spreiuri, doar ca a durat mai mult datorita lungimii. Daca stiti si pe cineva cu gaz natural e perfect o sa scape rapid.

| Vasilica_Ionăşcuț_1999 a răspuns:

Exista în farmacie un spray pentru păduchi și un piepten pentru curățat lindeni de după. E foarte eficient și nu e prea costisitor.

| JohnCena02 a răspuns:

De ce nu-l speli?

| marius2017 explică (pentru FashionDiva):

Multumesc mult.Am luat aseara din farmacie aceste produse nitolic si sunt foartee bune. Recomand