Hai sa iti spun cum mi-am scapat eu copilul de paduchi, nu este niciun tratament de la medic, nimic. Folosesti Nitolic, costa foarte putin si in cateva ore a scapat de toti paduchii. Cum scapi de paduchi e usor, mai greu e sa nu iei din nou, incearca sa gasesti sursa lor mai intai, verifica de lindini si prin pat/haine. Uite produsele lor aici, cred ca poti sa comanzi si online sau prin farmacii, eu am luar de la farmacie: http://www.nitolic.ro/alege-nitolic.html
Daca e fata depinde de lungimea parului. Daca e mai scurt se scapa rapid.Luati de la farmacie o sticluta de sampon anti-paduchi si un pieptan.Sunt si spreiuri de prevenire pentru ei.Am patit si eu cand eram mai mica, am luat de la scoala si am parul lung, iar mama mi-a luat sampoane si spreiuri, doar ca a durat mai mult datorita lungimii. Daca stiti si pe cineva cu gaz natural e perfect o sa scape rapid.
Exista în farmacie un spray pentru păduchi și un piepten pentru curățat lindeni de după. E foarte eficient și nu e prea costisitor.
Multumesc mult.Am luat aseara din farmacie aceste produse nitolic si sunt foartee bune. Recomand