| Holy97 a întrebat:

Salutare. De 2 saptamani am inceput munca la Kaufland. 5 zile pe saptamana merg pe jos cam 13 km zilnic pentru a ajunge la munca si acasa (nu locuiesc in oras). Problema e urmatoarea : am dureri de abdomen foarte mari de cand fac chestia asta plus ca lucrez si la bauturi (ridic mult). Chiar imi vine sa si plang de durere. Nu vreau sa ma las de servici dar nu stiu ce poate fi. Inainte nu aveam nici cea mai mica problema indiferent de ce loc de munca aveam sau cat de mult mergeam pe jos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| mODIN a răspuns:

Oare Kaufland nu-ti deconteaza transportul, daca iei taxi de exemplu? Cora, de exemplu, stiu ca o face. Ar trebui sa intrebi legat de asta, pentru ca nu e normal sa ai atata de mers pentru un job, mai ales unul care imi imaginez ca nici nu e platit mult peste minimul pe economie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Esti fata sau baiat? Durerile le ai de la hernie caratul iti face rau o sa ajungi la operatie, dati demisia ca nu este pentru tine sa cari, de ce nu te a angajat la case sa stai pe scaun si sa vinzi, sau nu sti sa calculezi? Vorbeste cu șeful sa iti deconteze transportul cum sa mergi 13 km pe jos? Si cel mai bine cauta ti alt job inainte sa ajungi la operatie.

| dusmanul86 a răspuns:

Am lucrat 6 ani in Kaufland. In 6 ani 3 colegi de la raionul bauturi au avut probleme cu coloana.
Poate fi o febra musculara pentru ca nu esti invatat cu munca.
Ideal ar fi sa mergi la un medic.

| Holy97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Baiat...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Holy97):

Holly este nume de femeie il poarta femeiile si fetele in America, ar trebui sa iti gasesti alt nume ca induci in eroare, pune ti numele adevarat ca oricum nu te cunoaste nimeni pe aici

| Holy97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am numele holyshit pe pubg. E nickname. De acolo am holy.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Holy97):

Stiu dar nu se potriveste unui barbat sa isi puna nume de femeie este aiurea, dar treaba ta faci cum vrei. Dar cum te cheama in realitate?

| alina2k18 a răspuns:

Solicita mutarea la alt raion.
Nu ai maxi taxi acolo sau posibilitate de transport cu altcineva de face naveta la aceleasi ore? A venit frigul.
Du-te si la un medic, poate ai o problema veche ce iti da semne mai ales daca faci efort si e cazul sa te cauti.
Sunt o gramada de oameni de fac 10km mers pe zi si urca si coboara 3-4 etaje de zeci de ori zilnic [ ex: asistente, infirmiere din spitale de urgenta ].

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia o bicicleta. Distanta asta e parfum de biciclit, chiar si pentru un incepator.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau de situatia ta, dar trebuie sa-ti spun ca abdomenul nu poate durea nici de la mers si nici de la ridicat greutati, ca nu ajunge nimic in stomac si nu au cum sa-l afecteze, de aceea cred ca problema ta este de alta natura sau poate nu te hranesti suficient sau nu te hranesti sanatos.
Iti recomand sa mergi la medic si sa-ti faci investigatii medicale la stomac, ficat, pancreas si colecist (astea fiind organele din abdomen).
Sanatatea multa!

| ioana748 a răspuns:

Incearca sa gasesti un brau potrivit si ia ceva de durere, Panadol, Aulin, Diclofenac, Algocalmin.
Pune foi de varza dupa ce te dai cu spirt si leagă te cu un fular.
Mergi la medic.
Sanatate,

| Cealalta a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, sau o trotineta electrica.

| Cealalta a răspuns:

Du-te la doctor. Cred va trebui sa iti schimbi job-ul.

| Cipi1212 a răspuns:

Cari baxuri cu băuturi?