| DumitruAlex a întrebat:

De 2 zile unchiul meu se comporta ciudat, in sensul ca a luat niște pastile de potenta și i s-a strâmbat gura și nu mai vorbește coerent.Nu știu ce are și suntem speriați cu toții, are un comportament ciudat. Știe cineva ce s-a întâmplat, va rog frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

A suferit un accident vascular cerebral. 100% sigur. Ca are gura stramba si nu vorbeste coerent, este varful icebergului; de fapt i-au murit foarte multi neuroni. Mergeti cu el la spital urgent, chiar acum, o sa il opreasca acolo.

4 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Suna la urgențe! Astea sunt semnele unui accident vascular cerebral. E Urgent

| danbnz a răspuns:

Ce stai sa intrebi aici... de urgenta la medic!

| Furnicuta000 a răspuns:

Denisa are dreptate. Convinge-l sa mearga la urgenta si daca nu vrea cheama tu salvarea. Nu e deloc normal sa i se strambe gura si sa nu mai vorbeasca coerent, mai ales ca se stie ca pastilele alea provoaca probleme la inima si tensiune.
Accidentul vascular e ceva foarte grav, poate muri.

| DumitruAlex explică (pentru Furnicuta000):

Va mulțumesc frumos tuturor, am chemat ambulanta și l-a luat la spital, sper sa îl vindece!