Nu este vorba de schizofrenie, mai degraba un inceput de alzheimer adica demență, se manifesta prin episoade de confuzie numai sti unde ti ai pus cheiile numai sti sa ajungi in locuri unde inainte stiai, totul este din cauza mincarii, mincarea pe care azi o mincam are multe otravuri care ataca creierul, plus dulciurile ele conduc la demență deoarece afecteaza si acelea creierul.
Alzheimer la 20 de ani? În plus eu nu prea mănânc dulciuri
Sperăm sa nu ai asa ceva dar acum boli care le faceau cei de 70 -90 ani le pot face tinerii, tu poate ai depresie si va trebuii sa mergi la psiholog iar daca el constata ca nu este numai depresia te va trimite la psihiatrie unde ei iti vor pune diagnosticul corect si tratamentul adecvat.
Am fost o dată, am luat depresive 2 luni dar mă simțeam nașpa de la ele și am oprit tratamentul așa a considerat Dr
Eu cred că e ceva înrădăcinat acolo în subconștient și știu ce e dar nu știu ce și cum să fac să-mi scot asta din cap
Încerc fel și fel de tehnici, metode, podcast-uri s-a.m.d
Cu ajutorul lui Dumnezeu toate vor trece
Poate că le-ai întrerupt brusc și de aia nu ai voie sa faci asta se întrerupe gradual cate puțin se scade doza treptat până nu se mai ia deloc! Daca intrerupi brusc da poți păți așa ceva se numește sevraj și e grav sau sindrom de discontinuitate.
Nu eu le-am întrerupt ci doctorul
Chiar așa brusc nu se întrerup ci treptat, unii au murit din cauza asta, alții au rămas cu sechele, dar mă gândesc că nu din cauza asta, stresul e și anxietatea cauza
Pur și simplu nu mă simțeam ok de la acele pastile
Dar trecem noi și peste perioada asta mai dificilă
Da,sa speram
Toate ce ni se întâmplă au un scop, multă sănătate îți doresc
Ai mai pus o dată întrebarea. Ți-am răspuns cu amănunte că nu ai motiv de îngrijorare,
Bine Dom' Doctor dacă dvs spuneți așa păi așa să fie
Du-te la doctorul de familie si spune-i asta. Daca te trimite la psihiatrie, atunci nu te du. Ca te indoapa aia cu pastile pana devii leguma.
Nu mă duc nicăieri, o să-mi iau niște vitamine și o să consum mai multe fructe și legume și aia e
Lasă naibii schizofrenia și tumorile! Sunt chestii grave, nu glumi cu ele!
Mănânci cât trebuie? Te odihnești ca lumea? Astea sunt întrebările care ar trebui să-ți vină în minte în situații de tipul ăsta.
Nu prea mănânc, m-am gândit și eu că poate fi și de la asta dar m-am gândit la ce e mai rău.Mai ales cu căldurile astea nu prea pot mânca
Merci de răspuns m-am m-ai liniștit
De la stres și anxietate este deprivare de somn, nopti nedormite. Anxietatea îți poate agrava starea de observație, concentrare, atentie provocând pierderi de memorie temporare.
Stresul, anxietatea sau depresia pot provoca uitare, confuzie, concentrare dificila si numeroase alte probleme care perturba activitatile zilnice.
Anumite afectiuni neurologice pot provoca pierderi de memorie sau diferite simptome asemanatoare cu cele ale dementei. Cateva exemple sunt reprezentate de procese expansive la nivelul creierului (tumori maligne/benigne sau hematoame cronice) si infectii (sifilis, meningite). Astfel, diagnosticul diferential este foarte important, deoarece unele dintre aceste cauze pot fi tratate sau ameliorate.
Bună, noaptea dorm nu am probleme cu asta, posibil să fie de la stres chiar nu știu și da poate fi ceva neurologic, asta mă sperie cel mai mult
In legătură cu demența eu știu că ce-i de vârsta a treia au, eu am 20 e posibil să am așa ceva?
Mai bine as muri decât să am așa ceva.
Sa speram că nu, poate fi de la depresie și anxietate, sunt totuși boli destul de grave și acestea daca sunt avansate, vorbesc în cunoștință de cauză că mă lupt de ani grei cu așa ceva. Se mai poate și de la tratamente anti-anxietate, anxiolitice și astea uneori produc pierderi de memorie tranzitorii datorita efectelor secundare.
Demența nu ai dar anxietatea și depresia și tratamentele pot produce astfel de confuzii în mod repetat daca e și stres major la mijloc