| MihaiCosty123 a întrebat:

Salutare.
De vreo 4 luni îmi cade fire de par.
Când bag mana prin par se ia câteva fire si am parul rar.
Ați mai pățit așa?
Ce recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NakedWarrior a răspuns:

Pai nu prea ai de ce sa-ti faci griji atunci, parul tau se maturizeaza, pierzi un pic pe la marginea fruntii si in mijlocul capului.Toti barbatii trec prin asta, unii mai devreme decat altii.Cu o frizura buna nu se va observa mare diferenta

2 răspunsuri:
| NakedWarrior a răspuns:

Depinde ce varsta ai si ce material genetic ai, daca tatal tau si bunicul tau au chelit, cel mai probabil vei cheli si tu. Oricum, majoritatea barbatilor incep sa piarda din par de pe la 20 de ani, e ceva absolut normal, parul se maturizeaza si se rarifiaza.

Exista sampoane pentru asa ceva dar ma indoiesc de eficienta lor.Sunt si ceva medicamente sau solutii pentru stoparea caderii dar am auzit ca au efecte adverse destul de nasoale.

Si corect este "De vreo 4 luni IMI CAD fire de par"

| MihaiCosty123 explică (pentru NakedWarrior):

19 ani am...și ei au par rar dar nu au chelit.