| paintkiller222 a întrebat:

Este adevarat ca alergatul ajuta la cresterea inaltimii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ThePoet a răspuns:

Da, este adevarat, dar nu ajuta chiar foarte mult, dar daca sti cum sa dozezi alergarile si cand sa le faci chiar ajuta!

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

NU! Ca sa fac o gluma, daca atunci cand alergi, sari si in sus...cine stie!

| kessu a răspuns:

Nu.dar faci un efort fizic si iti dezvolti musculatura

| AllysaDeea a răspuns:

Doamne cine te-a mintit? e cea mai mare prostie pe care am auzit-o in viata mea... crede-ma in niciun caz plizzz fundita:*

| alfye22 a răspuns:

Posibil sa aiba o influenta, dar nu ai sa cresti cat un sportiv de performanta la baschet de exemplu, doar daca alergi happy

| Dina a răspuns:

Salut,n-am auzit de asa ceva dar eu personal cred ca nu poate fi adevarat, da, alergatul ajuta pentru sanatate dar nu pentru crestere si inca in inaltime happy

| MaryJane11 a răspuns:

Buna @paintkiller222! Acuma sincera sa fiu nu stiu daca ajuta la cresterea inaltimii, dar cu siguranta ajuta la ceva nu?laughing

| fenix324 a răspuns:

Nu:dar va poate ajuta ca sa respirati mai bine si sa aveti o resistenta pe timp delungat iti reinforteaza muschi abdomenului si a picioarelor

| paintkiller222 explică:

@alfye22 Eu fac handbal ca sport de performanta si as vrea sa mai cresc de asta am intrebat...