| alexandru1014 a întrebat:

Salutare gasca, in urma cu 7 ani de zile m-am trezit cu niste palpitatii din senin..am ajuns la urgenta mi s-au facut EKG, Exografie, analize etc..nu a iesit nimic toate bune. Dupa 2 zile m-am internat in spital pentru acel EKG de 24H..nici pe acela nu a iesit nimic. Dupa am facut un test de efort in care la fel nu a iesit nimic toate bune...
De atunci am ramas cu niste extrasitole le-as numi sau artmie. Din cand in cand simt ca este o bataie mai puternica in piept si imi vine sa tusesc sau ca o fluturare ceva de genul..sunt momente in care nu le mai simt luni bune de zile si sunt momente in care le simt de 7-8 ori pe zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-ti fa probleme, aceste palpitatii sunt generate de anxietate si atacuri de panica, pe care singur ti le provoci cand esti stresat.
Din atata lucru nu se moare, dar nici bine nu-ti este, fiindca iti creste frica sa nu ti se intample ceva.
Totul se poate rezolva daca vei merge la un psihiatru, sa primesti medicatie adecvata.
Sanatate multa!

11 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Si palpitatiile astea au venit dupa un stres destul de mare, sau frica destul de mare, in ziua precedenta? sau ai mancat mult + frica sau stres in seara precedenta? pentru ca e posibil sa fie ceva pe sistem nervos sau sa ai probleme cu tiroida.

| sierra1 a răspuns:

"din cand in cand simt cste o bataie mai puternica in piepet si imi vine sa tusesc sau ca o fluturare"

mde, mai dăm rateuri cu toții...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici mai multe detalii despre extrasistole: https://www.medlife.ro/......-tratament

| alexandru1014 explică (pentru sierra1):

Esti fericit rau acum nu?

| alexandru1014 explică (pentru anonim_4396):

Mersi!

| alexandru1014 explică (pentru slayer09):

Mai mi-a zis cineva ca pot fi din cauza anxietati...nu stiu ce sa zic..si nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele...sunt foarte suparatoare

| slayer09 a răspuns (pentru alexandru1014):

Multe probleme inchipuite apar din cauza anxietatii, si dereglari hormonale. Ce poti sa faci e sa incerci sa fii tu asa cum esti, cu bune si rele, nu judeca lumea, incearca sa o iubesti, si sa o accepti asa cum e, ai credinta. Schimba-ti si stilul de viata, fa mai mult sport, comunica mai mult cu lumea, fa lucruri frumoase, da milostenie, tine post si roaga-te. Eu am scapat cat de cat cu post si rugaciune si cu ajutorul lui Dumnezeu.

| SakuraHaruno4348 a răspuns:

Hey, este posibil sa suferi de tulburări anxioase. In cazul in care EKG ul a ieșit bine îți recomand și un test holter pentru liniștea ta. încearcă o cura cu magneziu cu B6, cumpara impreuna magne cu B6 pentru ca B6 ajuta la asimilare. Dacă totusi nu funcționează și nu te simți mai bine după magne (așteaptă măcar o luna), poți încerca beta blocante, dar asta DOAR dacă îți prescrie medicul. Beta blocantele îți suprima stările de adrenalina. pe scurt.

| sierra1 a răspuns (pentru alexandru1014):

Să ințeleg că ti-au trecut fluturările din "piepet"?

| alexandru1014 explică (pentru SakuraHaruno4348):

Mersi de sfat!

| alexandru1014 explică (pentru Violleta2022):

Mersi de sfat, o sa iau in calcul ce mi ai zis