| horsecri2000 a întrebat:

Salutare,

In perioada urmatoare trebuie sa fac o operatie de fimoza, sunt adult.
Am o frica de anestezie locala si de ce urmeaza.
Cineva care a facut tot cu anestezie locala poate sa imi dea mai multe detalii?
Imi fac greu curaj dar trebuie sa o fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sawareekh a răspuns:

Si eu am fimoza de gradul 1 si nu prea stiu ce as putea sa fac. fimoza mea e cea mai usoara, insa mult succes tie.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci probleme, este doar un pic inconfortabila injectia, dar operatia in sine, nu dureaza mai mult de 10 minute si pleci pe picioarele tale acasa.
Chiar nu ai nevoie de curaj pentru atata lucru, ca nu-i nimic grav sau periculos, doar o banala incizie, mai usoara decat extractia unei masele.

Ma insel eu, sau ai mai facut-o de 2 ori pana acum?

In 21 feb 2019 si 5 mai 2019 ai scris ca urmeaza sa faci operatia de fimoza... tu de cate ori faci operatia aia?
https://www.tpu.ro/utilizator/accvyi/intrebari/

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde cit de nasoala e fimoza. Se poate trai cu ea fara probleme, ba chiar... https://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Ferrara

| horsecri2000 explică (pentru Violleta2022):

Trebuia... doar ca am amanat de frica?

| anonimg a răspuns:

Si la operatia de apendicita se face anestezie locala. Deci nu-i problema.
Sanatate!

| Violleta2022 a răspuns (pentru horsecri2000):

Frica de ce? Intorci capul si nici nu stii cand ti-au facut injectia!
Tu pui in balanta o intepatura de purice, cu imposibilitatea de a urina, sau de a avea sex?
Nu esti curios sa ai in final sex cu o femeie? Vrei sa ramai impotent, doar pentru ca iti este frica de 1 ac si 10 minute in care nu simti nimic?
Ma rog, este alegerea ta!
Oricum, incizia aia o fac copii mici si vad ca nu moare nimeni de la atata lucru.

| horsecri2000 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate....mersi pentru raspuns... de acest tip de raspuns aveam nevoie happy