| iosubianca a întrebat:

Salutare,
La ce medic ar trebui sa ma prezint pentru diverse probleme precum : multiple ticuri nervoase, stari emotionale puternice precum senzatia de tristete si nevoia de a plange chiar daca nu exista un motiv anume, sau bucurie intensa chiar daca, la fel nu exista un motiv anume, trecerea de la o stare la alta. Pierderi de memorie, incapacitate de a ma concentra pe diverse sarcini... Si lista poate continua. Cineva a sugerat neurologia desi nu stiu daca este in regula

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Psihiatru

| aXy99 a răspuns:

Neurolog.

| Donsavas a răspuns:

Psihiatrul se ocupa de bolile psiho-emotionale. Neurologul se ocupa strict de cele care pot fi sesizate la nivel organic-cerebral, cum sunt leziunile sau tumorile pe creier. Sfatul meu este sa discuți cu ambii specialiști.

| ancaval a răspuns:

1. Psiholog.
2. Eventual la endocrinolog pentru analizele de hormoni, ei îți dau starea de bine sau tristețe, oboseala, concentrare zero, etc.

Sau vorbești cu medicul de familie. Vezi ce zice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La psihiatru și la psihoterapeut pentru ticuri nervoase, trecerea de la o stare la alta îmi suna a tulburare de personalitate bipolara în trecut aceasta boala se numea psihoza și chiar da în psihoza dacă e netratata posibil și depresie ticurile nervoase cred ca fac parte din TOC dacă le ai frecvent și zilnic
Deci la psihiatru mai întâi de toate. Sănătate multa îți doresc

Întrebări similare