| Cepoiu a întrebat:

Salutare locuiesc în Germania și de fiecare dată când merg în vacanță la mare preintîmpin o problemă cu spatele îmi apar coșuri pe spate adică foarte dese și albe și mi s-a spus ca sunt alergic la soare aveți idee ce remediu pot folosi ca să nu mai îmi apară?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Te poți da cu cremă de soare.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ti s-a spus ca esti alergi la soare, atunci de ce mai mergi la mare si de ce te expui la soare, cand ar trebui sa te feresti si sa te protejezi...

Nu exista remediu pentru aceasta alergie, decat statul la umbra, acoperit, protejat si evitat soarele pe cat de mult posibil.

| Cepoiu explică (pentru Violleta2022):

Îmi place marea soarele nu pot să nu merg

suntserios
| suntserios a răspuns:

SPF 50 ai incercat?

| Dragobeta a răspuns:

Probabil ceva protectie solara. Sincer, nu stiu ce ar putea sa ajute definitiv. Ma indoiesc de alergie. Poate apar mici depozite de grasime care ies la soare/caldura. Ma fa niste controale.

| Cepoiu explică (pentru Dragobeta):

Nu există nici un tratament decât o cremă antibiotică sau un antibiotic care se ia 6 luni de zile în fiecare zi dar tot nu a trecut și am
Ținut și regim e doar parțial apare doar prima dată când mă expun la soare puternic după numai am treabă tot anul

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cepoiu):

Atunici nu te mai plange, daca esti incapabil sa intelegi ca esti alergic la soare si nu ai voie s ate expui, dar tu te incapatanezi si in contnuare stai in soare.
Stai sa vezi cum este cand te ia durerea de cap, cand ai arsuri pe corp, cand apar bune samd.
De altfel, studiile medicale spun ca nu-i nimic sanatos in expunerea la soare directa, fiindca ai toate sansele sa faci cancer de piele, oricum ti se usuca pielea si imbatraneste prematur.

| Dragobeta a răspuns (pentru Cepoiu):

A, pai atunci e adaptarea la soare daca apare numai prima data. Nu e grav, dar e neplacut.
Stai la soare inainte de a ajunge la mare. Apoi mergi fara griji.

| Cepoiu explică (pentru Violleta2022):

Cred ca tu ai probleme grave cu capul?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cepoiu):

Dimpotriva!