anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare luati id meu viorel_kl vreau sa vad cu cineva care se pricepe, peste o saptamana ma duc la sala si nu stiu ce suplimente sa iau vreau sa imi cresc bicepsul si sa am un abdomen cat mai perfect si plat, nu ma uitati va rog ajutati-ma add viorel_kl

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| jonydd a răspuns:

Pai daca esti la inceput nu te arunca direct la suplimente tari incearca ceva mai simplu incearca batoanele cu proteine gen-Whey bar sau protein-R sunt bune la gust si la pret eu le iau de la Redis.ro prin posta gratuita... sau ceva bauturi instant cum ar fi cred eu cel mai bun este Isotonic-R are multi carbohidrati mai incolo te poti arunca la Creatina (nu este indicat la copii sub 18 ani) sau ceva proteine concentrate naturale din zer dar acum incearca ceva batoane proteice si bauturi instant (sa citesti La recomandari si sa faci intocmai.) bafta. cat despre exercitile biceps, triceps, abdomen gasesti videoclipuri si alte de pe net. simplu) big grin bafta

| OvyBluRay a răspuns (pentru jonydd):

Pai asta-i problema am 15 ani dar am fizicul unuia de 18-19 ani da-mi id vb acolo sau altcineva care se pricepe