Calmeaza-te ca nu ti s-a intampla nimic, accidentul s-a terminat deja iar tu esti viu si nevatamnat, daca ai venit atat de iute pe forum sa ne scrii.
Probabil ai atacuri de panica sau stari de anxietate. Totusi mai bine fa-ti niste controale, EKG-uri, etc.
Da dar pentru o secundă n-am avut centura de siguranță pusă și ma-l lovit de ușă și ramasasem fara aer numai puteam respira
Daca ati lovit cu capul incercati sa faceti un control medical. Daca insa este vorba de spaima, incercati sa aveti o respiratie regulata si sa spuneti rugaciunea lui Iisus in acest timp.
Eu n-am avut centura pusă de siguranță și în urma accidentului am sărit de pe scaun in partea cealaltă a uși cu spatele m-am lovit puternic și numai puteam respira
A fost un "semn divin" ("ultim avertisment"), fiindca n-ai pus centura de siguranta.
Daca n-ai raas cu sechele medicale (neurologice, cardiatice), atunci spaima produce acele senzatii si ar fi bine sa reflectezi asupra celor intamplate (eventual cu ajutorul unui psiholog).
N-ai avut nici un accident. Esti obsedat de moarte. Reiese din intrebarile tale.
Ba am avut accident cine ești tu sa comentezi fara să știi?