| Bossu000918 a întrebat:

Salutare lume, daca de exemplu mori in somn ce simți? Mai simți ceva sau nu mai simți nimic, ești inconștient?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu poti muri in somn, la fel cum nici nu vezi vreodata cat este ceasul.

Visele sunt produse de noi, ca intr-un simulator, doar ca treci prea repede de la un moment la altul, de exemplu, visezi ca acum esti in casa, in cateva secunde, fara sa te deplasezi, faci alte lucruri total in alta parte.

Cand te "ranesti" in vis de obicei creierul primeste semnale nervoase de la zona lovita in timpul zilei si cumva o reproduce in somn, de aceea dupa ce te trezesti, chiar exista o durere in acea zona.

| Xena20 a răspuns:

Nu te doare nimic, e cea mai ușoară moarte, e cel mai bine sa mori in somn că nu te chinui deloc

| gabicoo a răspuns:

E ca atunci când bagi un cui în priză.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și pe fundal auzi melodia: "Ridică-mă la cer"winking

| LisaJulie a răspuns:

Și eu am auzit ca nu simți nimic dar de ce întrebi asta?

| KovacsB a răspuns (pentru Kiran):

Si cum facem cu cei care nu s-au mai trezit dimineata?

| Furnicuta000 a răspuns:

Cei care mor in somn nu stiu cati din ei mor in somn pentru ca daca ramai fara aer sau ti se opreste inima automat reactionezi, simti ca te sufoci sau simti ca te doare in piept. Probabil rudele lor nu au fost pe faza sa ii vada in acele clipe si moartea s-a produs prea rapid. Adica e doar parerea mea
Sunt si cazuri in care devii inconstient imediat ce ti se opreste inima sau ai diferite probleme, asta mi se pare cea mai blanda moarte pentru ca nu simti nimic.
Aud des la unii oameni ca le e frica sa doarma de teama ca nu se mai trezesc. Mi se pare o prostie frica asta. Cum o sa stii daca nu te mai trezesti?

| Kiran a răspuns (pentru KovacsB):

Greseala mea, am presupus ca se referea la a muri intr-un vis, cand dormim.

Cel mai probabil cand se intampla asta fizic si nu intr-un vis, nu simtim nimic deoarece o parte din lobi sunt in repaus in timpul somnului.

| anonimg a răspuns:

În mod normal nu ar trebui să simți nimic. Probabil ca un vis, dar din care nu te mai trezești, și în care se pierde contactul și cu visul.

| Cipi1212 a răspuns:

Mori pur și simplu.