| DanielM21 a întrebat:

Salutare!

Mi s-a întâmplat ceva ce mă înspăimântă, nu am mai patit pana acum.

Stăteam pe laptop la birou, lucram in excel, cu o melodie pe Youtube in fundal, totul ok. Se termina melodia si îmi intra un video in care un om explica cum si-a făcut operație la nas. M-am uitat 20 de secunde si efectiv era sa leșin pe scaun, imaginea mi s-a făcut neagra si nu mai aveam forța nici sa mă ridic de pe scaun, ba chiar tremuram. Am reușit sa mă ridic si sa mă pun in pat. Respiram foarte greu si nu mai aveam forța, menționez ca eram hidratat si mâncasem.

A mai patit cineva? Mă îngrijorează tare mult, am 20 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, daca esti slab de inger si te afecteaza ceva vizual, de ce privesti 20 de minute?
Sunt destui ca tine care nu suporta sa vada sange sau oase rupte si lesina, chiar si dintre studentii la medicina, mai ales in primul an de facultate cand intra in salile de operatie.
Nu te mai uita la sa ceva si vei fii mult mai bine!

| nevermind1234 a răspuns:

Stai liniștit, e normal sa ti se facă rău dacă nu ești obișnuit cu astfel de imagini. Nici eu nu suport sa văd nici măcar când mi se face o injecție. Ma "doare" mai tare imaginea decât înțepătura.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Ești sensibil

| CleanHeart a răspuns:

Mănâncă ceva dulce și trece

Răspuns utilizator avertizat
| Smmo a răspuns:

Ca sa clarifici daca a fost ceva legat de vreo afectiune fizica, mergi la un medic de familie si daca nu are alta opinie as zice sa incerci un control la neurolog, sa nu ti se fi intamplat ceva in momentul ala si sa le fi corelat tu. Nu prea se lesina pe scaun din lipsa de calciu. Statul pe scaun te poate ajuta sa eviti lesinul. E ceva mai altfel. Fie ai fost foarte impresionat, fie altceva.

Nu stiu cate clipuri, reclame, filme sunt curate din punct de vedere energetic si daca esti sensibil intr-adevar iti pot face si rau. (Stiu ca e cam enervant sa ti se spuna "esti sensibil", dar nu am alt cuvant mai bun). Nu pot sa zic nici ce anume determina sensibilitatea sau implicarea fata de o imagine cand poate nu ai nicio treaba cu subiectul. In orice caz, oricand vezi ceva care simti ca iti face rau, inchide rapid si fa ce crezi tu ca te ajuta sa uiti ce ai vazut sau sa diminuezi impactul imaginilor. Poate ca te-ar ajuta sa vorbesti cu un psiholog despre asta. Pentru curatare, mergi mai des pe la biserici la maslu, la liturghii, da acatiste si pomelnice - nu trebuie sa lasi averi pe acolo, dar nici sa eviti mersul la biserica.

Cand iti mai revii, mergi pe undeva in concediu sa te relaxezi. Pe cat posibil nu lucra in week-end, nu lucra noaptea si nu neglija sa iti iei concediul anual, eventual de 2-3 ori pe an, la intervale cat de cat egale, chiar daca ti se pare ca nu esti obosit si ca mai poti lucra. Iesi din mediul in care stai zi de zi si fa asa incat sa ai zile in care sa nu folosesti dispozitive electronice, sa isi mai revina si ochii si sa te poti deconecta. Daca ai mult de lucru la calculator, incearca sa iei pauze, sa mai schimbi o vorba cu oameni, sa socializezi mai mult, dar nu sta tot pe calculator/telefon.
Evita supararile si stresul. Sanatate!

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu mai privi astfel de conținut dacă ești sensibil! Depinde de fiecare persoană dacă reacționează astfel sau nu. Eu pot viziona chiar și mai rău de atât. Dacă nu te-ai mai uitat până acum, e puțin probabil ca tu să fi știut de sensibilitatea ta la astfel de imagini.

| Yuoia a răspuns:

Si zici ca esti barbat?
Nu toata lumea suporta astfel de imagini. Evita-le.
Pe mine nu ma impresioneaza asa rau, dar tot le ocolesc. E mai sanatos.

@Violllettaaaaaa!
S-a uitat 20 de SECUNDE, nu minute!

Răspuns utilizator avertizat
| MarianWLF a răspuns:

Cadere de calciu, poti si lesina de la ea, cel mai indicat ar fi un set de analize, pentru calciu, magneziu si fier e in jur de 35 lei, ar fi bine sa le faci sa nu patesti pe strada, nu stii unde ti se poate intampla, daca te prinde in ore tarzii, singur, te trezesti fara telefon si bani pana iti revii.