Eu am fost operat tot de apendicita, iar dupa 3 luni am jucat fotbal cu prietenii (portar). Am "incasat" o minge in burta si mi s-a rupt operatia. Complicatii grave, o noua operatie, dupa care am evitat asemenea "vitejii", mai mult de un an.
Ai simțit cum ți s-a rupt operația?
Da, dar sangerarea m-a speriat mai tare (desi a fost relativ putina).
Totusi, n-a fost mare placere, am stat inca o saptamana la spital, dupa aceea inca aproape o luna... in casa.
Poti sa faci gimnastica dar nu sporturi de contact. Eu am avut o operatie asemantoare (o vena care nu mai functiona mi-a fost extirpata cand eram tanar) si dupa o luna faceam efort fizic pentru ca eram militar si nu te ierta nimeni. Acum, vorba celui de mai sus, sunt oameni si oameni. Daca esti o persoana mai sensibila este destul de greu dar nu cred ca dupa 3 luni se mai desface operatia! La 50 de ani am fost operat pe toata burta si n-am patit asa ceva desi am cazut de pe bicicleta.
NU!
Poti incepe cu ceva usor si treptat sa te antrenezi mai greu. In nici un caz dintr-o data efort intens. Doar daca nu vrei sa ajungi iar in spital si sa slabesti si mai mult.
Anonima0000000000 întreabă: