Eu am fost operat tot de apendicita, iar dupa 3 luni am jucat fotbal cu prietenii (portar). Am "incasat" o minge in burta si mi s-a rupt operatia. Complicatii grave, o noua operatie, dupa care am evitat asemenea "vitejii", mai mult de un an.
Poti sa faci gimnastica dar nu sporturi de contact. Eu am avut o operatie asemantoare (o vena care nu mai functiona mi-a fost extirpata cand eram tanar) si dupa o luna faceam efort fizic pentru ca eram militar si nu te ierta nimeni. Acum, vorba celui de mai sus, sunt oameni si oameni. Daca esti o persoana mai sensibila este destul de greu dar nu cred ca dupa 3 luni se mai desface operatia! La 50 de ani am fost operat pe toata burta si n-am patit asa ceva desi am cazut de pe bicicleta.
Evita sala pentru inca 6-7 luni, dar poti merge la scoala la oar de sport, fiindca nu este acelasi efort ca la sala.
NU!
Poti incepe cu ceva usor si treptat sa te antrenezi mai greu. In nici un caz dintr-o data efort intens. Doar daca nu vrei sa ajungi iar in spital si sa slabesti si mai mult.
Da, dar sangerarea m-a speriat mai tare (desi a fost relativ putina).
Totusi, n-a fost mare placere, am stat inca o saptamana la spital, dupa aceea inca aproape o luna... in casa.
Anonima0000000000 întreabă:
dobrin1019 întreabă: