| ComandoFOS01 a întrebat:

SALUTAre.
Stiu ca poate nu e cel mai potrivit loc sa întreb asta da poate cineva a trecut prin chestiile astea și știe. Eu niciodată nu am patit așa ceva, e prima data!
Deci, am fost la fotbal și am călcat sucit (in momentul ăla s-a auzit ceva trosnit) chestia e ca nu stiu ce e, entorsa sau fractura? Au trecut 2 zile dar nu ma doare, pot calcă pe el (doar moderat) pot sa ma sprijin pe el, doar ca ma deplasez mai greu. E cam umflat ce-i drept și e vânăt, dar cred ca e vânăt din cauza bandajelor din ce am înțeles ca ele mi-au oprit circulația. Deci așa pe scurt, e umflat, puțin vânăt dar pot sa ma deplasez, mai greu dar pot, pot sta intr-un picior sa ma sprijin, am echilibru pe el. Durere nu simt, doar când ma deplasez simt o usoare înțepare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

A fost o entorsa banala, ca de era fracturat, plangeai/urlai de durere.
Incearca sa nu faci miscari bruste cu el, in rest, calca normal ca-si va revenii complet curand, chiar daca acum, este un pic vanat si umflat.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ComandoFOS01 explică (pentru Kolors):

Dacă citeai textul mai atent o vedeai happy nelamurirea mea e dacă am fractura sau entorsa

| DarthNiger a răspuns:

Ar putea fi entorsa, daca era fractura nici nu puteai sa pui piciorul in pamant si in plus la entorsa ai dureri, echimoze, umflaturi, insa nu sunt medic si nu iti pot spune ce ai cu siguranta, doar ce cred eu.

| ComandoFOS01 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos!