Deci Catalin, stai linistita intr`adevar din moment ce il faci capeti o imunitate speciala impotriva virusului, insa sunt cazuri cand poti sa-l faci si a 2-a oara. Pentru orice complicatie recomand Ceai de echinacea, acritati precum si legume sau fructe bogate in Vitamina C. Rubeola este o boala usoara in mod normal nu poate tine mai mult de 2 saptamani si simptomele sunt urmatoarele : Dureri de cap, umflarea ganglionilor cervicali precum si bubite mici rosii pe intreg corp. Sfat : sa nu iesi in frig si sa consumi cat mai multa vitamina C pentru a pregatii anticorpii de lupta succes!
Daca ai avut varicela sau ce boala a copilariei are prietena ta, nu trebuie sa-ti faci griji. Daca nu ai avut, o sa-ti apara la o saptamana dupa ce i-a aparut ei. Momentan, eu am rubeola...am luat-o de la prietenul meu, caruia i-a trecut vinerea trecuta
Multumesc pentru raspunsuri. Revin cu informatii noi. "bubitele" nu s-au extins, nu s-au marit.nu are simptome deloc(temperatura, dureri de cap, etc) am intrebat pe la farmacii si majoritatea au spus ca e mai degraba alergie/toxi-infectie alimentara. si varianta asta este plauzibila deoarece a mancat 2 mici ieri.
NoNamesssee întreabă: