In primul rind de ce nu mergi la medic? de ce te autotratezi? Fiecare om e un caz particular iar faramacistii dau medicamente de uz general si nu particularizate la persoana. Daca continui sa te autotratezi niciodata nu te vei vindeca mereu vor aparea alte simptome.
Salut Alex! Iti recomand GrinTuss. Acest medicament m-a ajutat si pe mine si din cate stiu, e pentru orice tuse. In caz de nu iti va trece, iti sugerez sa mergi la un medic sa te vada. Iti voi lasa link-ul unde poti gasi mai multe detalii despre GrinTuss.
https://www.grintuss.ro/grintuss/grintuss-adult-comprimate/
Sper ca te-am ajutat. Insanatosire grabnica!:)
Un farmacist mi-a zis ca cica inf a ajuns in trahee, de aia nu mai au efect pastilele si ar trebuie sa cumpar nu stiu ce sirop. Chestia e ca pe mine ma gadila in faringe cand respir. Traheea e mai jos
Eu tot sunt de parere ca trebuie sa te vada un doctor. Farmacistul stie ce anume cu ce se trateaza pe cand doctorul pune diagnostic dupa ce te vede ca de ce suferi iar asta farmacistul nu poate sa faca.
La cum sunt doctorii in ziua de azi, mai rar asa ceva chiar si la privat
Sunt de acord, si eu ma feresc de ei dar deja ai incercat prea multe fara rezultat.Nu toti sunt la fel cauta un medic de familie in care ai incredere, si eu stiu exact ce pot crede si ce nu din ceea ce-mi spune a mea. Sunt la ea de 15 ani dar deja stiu ce sa iau si ce nu in serios.Si cit pot si eu ma tratez natural, dar daca nu reusesti sa te tratezi...dar decizia este bineinteles a ta e viata ta, si eu ascult sfaturi dar ma ghidez dupa ce ma gandesc eu ca e ok pentru mine.
User252426 întreabă: