| Just4Dragos a întrebat:

Am 15 ani si de vreo 2 luni mi se tot infunda nasul la culcare am luat spray de pulverizat, aburi cu ceai ce as putea face sau care ar fi cauza PS: tot am fost racit iarna asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Numai folosi pulverizante ca da dependenta.
Fa o vizita la medic si uite asa mai afli care este starea ta de sanatate.
Mai bine faci inhalatii cu apa sarata.
O zi bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pulverizantul da dependenta.Folosestel 5 zile la rand, o data dimineata, o data seara, apoi cumpara de la farmacie apa sarata(sa mentionezi ca este pentru nas) si foloseste-o asa cum o sa-ti explice ce de la farmacie. Funda?

| AgentBomboana007 a răspuns:

Fa 2 saptamani! pune la fier putin otet pana da in clocot! apoi tragi foarte puternic pe nas pana simti ca nu mai poti! dupa nu o sa mai ai probleme deloc! bafta!
in timp ce faci faza cu otetul poti sa mai pui sa mirosi si malai ars! sunt foarte bune! bafta! happy

| AgentBomboana007 a răspuns:

Fa 2 saptamani! pune la fier putin otet pana da in clocot! apoi tragi foarte puternic pe nas pana simti ca nu mai poti! dupa nu o sa mai ai probleme deloc! bafta!

| Nujjjjjjjjghf a răspuns:

Dormi pe o parte, daca ai narea dreapta infundata dormi pe stanga, daca ai narea stanga infundata dormi pe dreapta.

| Anonim340 a răspuns:

Du-te la medic, e cel mai bine. Si nu mai folosi tot timpul pulverizate, lasă pentru câteva zile nasul fără sa-i faci nimic, si dupa, daca nu merge, du-te la medic
Baftawinking

| Mistiss a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la medic. Acolo e posibil sa-ti dea ceva pentru nas.

| FataTimida a răspuns:

Poate ai sinuzita, si eu am avut si tot asa mi se intampla. Pune apa la fiert si dupa ce da un clocot - doua adauga sare, si apoi pune-te cu fata peste vasul respectiv si pe cap pune-ti un prosop si apoi trage aburii respectivi. La mine a functionat si este o metoda buna " sfaturi babesti " dar sa mergi si la doctor, sa te faci bine happy

| MariaAlina29 a răspuns:

Probabil ca este din cauza racelii. Cel mai bine este sa mergi la medic, care iti va recomanda ceva care iti va fi de volos..Nu ignora aceasta infundare! Multa sanatate!winking