Deci,trebuie sa retii ca trebuie sa mananci 3 mese pe zi, fara dulciuri sau gustari intre mese, decat daca sunt fructe.Gandeste-te in functie de cand te scoli dimineata si alegeti o ora in care vei lua in fiecare zi micul dejun.Stabileste o ora si pentru pranz si cina. Ceea ce e important este sa nu mananci haotic, din acest motiv e bine sa-ti fixezi o anumita ora pentru fiecare masa. Micul dejun trebuie sa contina un iaurt, un fruct, paine prajita cu gem, ..etc,sau ceva care sa nu fie bogat caloric.La pranz e de ajuns sa mananci o supa buna si felul 2 peste sau ceva usor.Cina nu trebuie sa depasesca ora 18 si e de preferat sa fie alcatuita dintr-o salata sau fructe.Va fi greu la inceput, dar te vei obisnui.Nu uita sa-ti aloci macar cate 30 de minute pe zi in care vei face exercitii fizice.Meniul zilnic ti-l alegi singur, eu ti-am dat doar niste exemple, dar nu uita ca alimentele alese sa nu fie bogate caloric, dar nici sa nu te infometezi, ca nu e bine..Incearca sa te abtii de la dulciuri.Eu zic ca daca tii o astfel de "dieta" 2, 3 saptamani rezultatele se vor vedea.
Daca ti se face foame intre mese bea apa si mananca un mar.
Nu uita sa consumi minimum 2 litri apa/ceai pe zi.
Iti urez bafta si sunt sigura ca vei reusi?>
Daca vrei rezultate perceptibile, dimineata fa 15 minute jogging si seara la fel, plus 50 abdominale, 50 extensii, 10 flotari, 35 genoflexiuni, pe care le faci in felul urmator: 25 abdominale, 25 extensii, 5 flotari, 15 genoflexiuni si repeti figura inca o data, daca poti de doua ori, ar fi perfect. Ai grija sa te incalzesti bine inainte de orice exercitii sportive.
Va multumesc amandurora amandoua raspunsuri m-au ajutat
Npc ieri nu am mancat prea multe. am baut o cana de aia de 150ml de ceai verde am facut flotari, genoflexiuni, abdomene, am alergat pe afara. daca o tin asa poate ajung la 70