Vezi tu, capu membrului e foarte fin, sensibil la atingere, te sfatuiesc sa te speli cu grija, si sa nu dai cu buretele, sau etc.Si dai cu putin gel de dus, sau sapun, anumite persoane sunt f sensibile si fac iritati, si folosesc un gel intim special, eu personal nu am nici o problema.In zona intima e de evitat sa te speli cu buretele, doar storci buretele de spuma in palma, si dai cu spuma in zona intima, cel putin eu asa fac.Acum depinde, daca mai ai intrebari, intreaba si iti voi raspunde.
Da. Trebuie să fie sapunuri speciale pentru piele sensibila altfel se poate usca.
Sa te speli in zona intima cu gel de dus sau sapun lichid e cam periculos
Odata pe zi sau cand faci dus nu se intampla nimic. O sa fi pus in situatia sa te speli si la doua trei zile in unele cazuri.
Nu neaparat lichid, doar faci sapun in mana apoi dai usor o data de 2 ori, intelegi? e mai periculos daca nu te speli deloc, acum doar nu o sa pui f mult sapun.
Sa iti desenez, iti iei membru in mana, decalotezi (belesti) apoi cu cealalta mana faci putina spuma si aplici gentil pe capu la membru, apoi clatesti cu apa.Intelegi?
anonim_4396 întreabă:
Hxhsbd întreabă: