Ar fi totusi mai bine sa vorbesti inca o data cu mama ta despre asta si sa te duci eventual la un medic.Pana atunci ar trebui sa faci asa de doua ori pe zi: pui intr-un vas niste apa gata fiarta(fierbinte, 300 ml, cum a fiert o pui in vas) iar apoi adaugi o ligurita de sare si o ligura de soda de mancare si lasi sa se raceasca cand s-a racit pui degetul acolo pe cateva minute si repeti procedura de doua ori pe zi minim o saptamana daca nu ajuta ar trebui sa te vada un medic dar pot sa garantez ca va ajuta successa te faci bine! :*
Da, dar chestia e ca atunci cand ma mai lovesc la deget ca na, nebunia nebunie ramane, ma doare de zici ca mi-a dat cineva cu ciocanu' peste degete... ciocan pneumatic (am patit si asta )
Fa asa cum am scris mai sus si dupa o saptamana(minim) iti pui muult mult tifon steril si cand o sa te lovesti nu vei simti fiindca va fi tifonu l tifonul sa il schimbi in fiecare zi iar procedurile o sa ajute doar daca le faci minim o saptamana.Ai grija si salutari pisicutei
Aaa si in loc sa alergi poate cauti o metoda de genu pur si simplu mergi dupa ea si o sperii cu cate un lucru ma rog stiu cas nebuna si ca vreau sa sperii pisica lol dar ca sa o distrezi ai putea lua o jucarie si legi sus la ea o ata ceva si tu stand pe pat iar pisica fiind jos o sa o zadari si o sa o obosesti ps: cati ani ai? ^.^