Nu am citit decat primele 2 randuri din mica ta poveste, dar...
I-ti spun clar si raspicat ca daca dormi intre 20 si 24 macar o ora, ai energie pentru toata ziua urmatoare este ceva ce tine de data asta de biologia omului si de fizica cuantica, dar nu pot sa ma intind
Incearca sa-ti impui un program in care sa te culci ca gainile seara la 22 iar seara(dupa orele 16 nu consumi cafea, cola, menta etc) Si dimineata la ora 5 vei vedea cum doarme cocosul si ce chin au cei care sunt obligati sa lucreze noaptea
Da, este foarte normal ce ti se intampla, lucrul asta se intampla de cele mai multe ori pe baza de stres si oboseala, in cazul tau mai mult de stres, daca nu ma insel faza cu tezele din ultima vreme a fost ceva stresant pentru tine si imi permit sa mai spun si daca nu ma insel probabil esti in ultimul an, iar bacul nu iti da pace, e doar o presupunere, dar cel mai important e ca trebuie sa rezolvi asta rapid, prin ce ai trecut si treci acum, trec si eu! La mine e din cauza locului de munca ca i am dat in judecata si multe alte probleme, ce vreau eu sa spun e ca eu imi stiu cauza stresului, acum depinde de tine cum incerci sa rezolvi cu stresul! La farmacie sunt niste medicamente naturiste pentru somn, nu sunt somnifere ci mai mult calmante, nu ti as sugera sa iei pentru ca ele creaza dependenta, poate te multi si tu va intrebati de ce am mai mentionat de ele daca tot iti sugerez sa nu le iei, am facut o pentru ca poate ai auzit de ele sau iti propune cineva si ele sunt mai mult ca un drog, intri mai mult in depresie! Ce ti as recomanda tie, e efectul Placevo, asta consta in ati pacali creierul inainte de culcare ca totul e ok! Sau sa iei un pahar cu lapte inainte de somn, te linisteste si poti dormi linistit, laptele avand nutrienti principali pentru calmare! Sunt sute de metode de care pot sa iti povestesc pana maine si care tu le poti testa toata viata! Sper ca te am ajutat ivr eu un fel sau altul! Sa ai un somn placut!
Asa cum am spus, nu sunt stresat chiar deloc. ba chiar am scapat de stres in ultimu timp. am incercat cu laptele, nu face diferenta. dar mersi ca mi-ai sugerat sa nu iau din medicamentele alea naturiste.