| M1hai a întrebat:

Salutare TPU, am o problema care ma enerveaza tare, cum pot scapa de cosurile de pe spate, tot imi ies si nu stiu ce sa le fac sad
Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VelvetLight a răspuns:

Incearca Dermogent sau Zynerit. Poti incerca sa te dai pe fata si cu rosii facute pasta, ajutabatting eyelashes

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Trebuie sa consulti un dermatolog, pentru ca fiecare piele are caracteristicile sale.Mergi intai la medicul de familie.

| VelvetLight a răspuns:

Incearca o crema mentolata, le va usca, dar in functie de tipul cosurilor pe care le ai e mai bine sa mergi la farmacie, spui farmacistei ce fel de cosuri ai si iti va dao crema. Am un prieten care are probleme cu cosurile, a mers la farmacie si i s-a dat o crema(nu stiu cum se numeste) care l-a ajutat sa scape aproape in totalitate de cosuri.batting eyelashes

| BadSoGooD a răspuns:

Consulta medicul de familie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Tinctură de propolis aplicată pe fiecare coş în parte.
Te pup!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poartă numai lenjerie de bumbac 100%, te schimbi zilnic și mergi să faci analize de sânge, posibil să fie o infecție a pielii și este nevoie de un tratament cu antibiotic.
Pa, pa.

| M1hai explică (pentru VelvetLight):

Poti sa imi spui cum se cheama