| Styleboss a întrebat:

Salutare TPU, am o problema, mi-a aparut un cos.cel putin cred ca-i cos...e o zona mai imflamata cu un cap alb maricel...si de la care a inceput sa plece o dunga rosie, pe "ciucurel". Ce sa fac sa-l sparg sau sa-l las asa? Pastile ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mirceaneb a răspuns:

Cosul trebuie spart pana curge sanga si dupa aia trebuie dezinfectat!

| Elitulii a răspuns:

In primul rand nu il sparge, deoarece vei imprastia toata infectia in zona afectata, iar in al doilea rand te sfatuiesc sa pui pasta de dinti peste cos si o hartie/servetel deasupra dupa care il lasi o noapte asa, apoi dimineata tragi hartia cu tot cu puroiul daca ai noroc.Succes!

| Styleboss explică (pentru mirceaneb):

Am facut asta, mi-a copt de 3 ori, acum vad ca ramane asa..nici nu se trage nici nu se mareste nici nu dispare...e imflamata zona si e rosiatica.