| ionut20133 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o problema azi pe la ora 15:00 l-am ajutat pe tata-l meu sa care niste lemne din gradina cu roaba dupa ce am carat a doua roaba de lemne am calcat stramb cu picioru stang intro gropita mica am auzit dintr-o data ca o puscat ceva...jos la picior la glezna o inceput imediat sa mi se umfle si sa ma doara tare de tot am intrat in bucatarie si mi-am pus compresie acuma mai m-a lasat umflatura tin sa mentionez ca nu cred sa-mi fie rupt altfel nu puteam calca deloc si nici sa misc talpa piciorului stanga dreapta.dar cand misc mi se vede rotula sarita adica in exterior sa fie de la umflatura? ce este de facut tin sa mentionez ca-mi este frica de medici si operati...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Am patit si eu multe din astea pe vremea cand jucam handbal. Durerea ma tinea vreo 2-3 zile. Dupa o saptamana, piciorul era ca nou. Cel mai probabil, la fel o sa fie si la tine. Daca durerea persista cateva zile, de abia atunci ar fi cazul, zic eu, sa faci o vizita la medic.

2 răspunsuri:
| Comunity a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctor indiferent de frica. Poate fi o entorsa sau luxsatie, dar dacaspui ca vezi rotula sarita eu zic sa mergi neaparat la doctor.

| ionut20133 explică (pentru AFR81):

Multumesc de raspuns, vad ca mi sa mai desumflat nu mai ma doare ca si ieri, dar e putin invinetit o sa astept pana luni sa vad ce si cum.