| KaPy2 a întrebat:

Care și-a mai scos rădăcina de măsea la dentist?
Am și eu o rădăcina de măsea trebuie sa mi-o scot,cum va proceda dentistul? va înlătura gingia sau cum?straight face,care si-a mai scos sa-mi spună și mie cum este straight face, rog seriozitate happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| moustache a răspuns:

Eu aveam o radacina crescuta pe langa, eu tipam mai mult de frica laughing nu m-a durut, o intepatura mica sau nu stiu cum sa explic, te da cu un sprey care amorteste si dupa o ia repede cu un cleste sau ce-i ala.Nu doare decat ff putin. Funda?

2 răspunsuri:
| DanyN98 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii.dar mie cand mi-a scos maseaua..pfaaai,credeam ca mor de durere...nu iti inlatura gingia, dar e cea mai bine fixata...dar cand mi-am scos-o eram mic, si cred ca de aia ma durea

| KaPy2 explică (pentru moustache):

Frate mi-am plombat o măsea și mi-a atins nervu cu freze, dureros aia straight face, dar când scoate rădăcina ii la fel straight face