Bună, trebuie sa mergi la un medic alergolog intrucît aceste mîncarimi sunt rezultatul unei alergii la un anumit tip de mincare, acru, dulce, ai putea incerca sa faci o gargara cu ceai de musetel, si doar cu recomandarea medicului sa i ei xyzal, sau claritine care sunt medicamente pentru alergie, ar mai putea fi o cauza, durerile coloanei cervicale, dar acest diagnostic trebuie pus de un medic ortoped in urma unui consult si a unei radiografii concludente, poti face si o ecografie abdominala ca sa excluzi probleme de stomac sau colon, ce varsta ai? Multa sanatate.
Am incercat sa imi dau seama daca e de la reflux gastrointestinal sau coloana cervicala, dar nu am alte simptome care sa imi arate ca ar putea fi una din cele doua
Tu singură fara consultatie medicală nu i ti poti pune diagnostic clar intrucît nu sti, trebuie sa mergi luni la medicul de familie si sa i spui smptomele si el o sa i ti dea trimitere.
Medicul meu de familie e atat de tolomac incat cand m-am dus prima data la el cu aceasta priblema mi-a zis ca nu am nimic si m-am milogit de el sa imi de trimitere in conditiile in care oricum sunt salariata
De cele mai multe ori ma duc la privat fara sa mai cer de la medic trimitere, oricum nu imi da, ma trimite de exemplu la Gral, dar nu imi da trimitere si sunt obligata sa platesc investigatiile
Schimba ti medicul de familie, este dreptul tau sa mergi cu trimitere gratis nu sa platesti, si asa platesti CAS din salariu, esti din Bucuresti?