Deci...mai intai trebuie sa faci niste ridicari de greutati... dupa asta faci flotari vreo 50 din fiecare si dupa important! fa cate tractiuni poti! cat mai multe iar la abdomen genoflexiuni si abdomene cam asa am ajuns eu o masina de muschi, sincer, pentru mine a mers si incearca, pentru ca e inca vara, seara fa toata seara flotari! toata seara! succes!
În primul rând ți-aș recomanda să nu îi asculți pe ceilalți TU trebuie să fi mulțumit de tine NU EI. S-ar putea ca astea să fie doar în capul tău fiindcă ai auzit de atâtea ori asta încât și tu ai început să crezi.
În al doilea rând ai putea să mergi la un nutriționist care să îți recomande un regim alimentar potrivit pentru tine și eventual să te apuci de sală.
Sper că te-am ajutat.
Curiozitate. Conteaza ce spune lumea? Trebuie tu sa te simti bine in pielea ta.
Revenind la ce vrei tu sa faci pentru a-ti imbunatati viata.
In primul rand, nu poti face muschi daca nu esti mai gras. Tu trebuie sa pui fibra pe tine, nu doar sa umflii muschii pentru cateva zile.
Dupa o saptamana nu se vad rezultate iti trebuie macar cateva luni daca vrei sa cresti in masa musculara mai repede mergi la sala si ia proteine.
Cea mai buna varianta este sa te duci la sala si sa iti platesti un instructor de acolo.Nu te lua dupa toti ca nu e bine, eu asta cred acum fai ce vrei.
Continua cu flotari si abdomene. Incearca inotul te ajuta mult. Dar tinete de treaba nu o zi sau doua si gata
Dar nu trebuie sa "renunti", trebuie sa adaugi chestii, si anume :
- un plan alimentar de 4-5 mese pe zi cat sa-ti asiguri 2 grame de proteina /kg-corp, e CEL MAI IMPORTANT
- un program CORECT de antrenament la sala ( 90 % se antreneaza incorect ), cu abdomene si flotari NU faci mare lucru
- un plan de odihna, muschii cresc in zilele de odihna, NU cand ii lucrez, deci 8 ore de somn si 48 de ore odihna unei grupe dupa un antrenament intens
- niste suplimente care sa acopere ce nu poti din alimentatie
Fa astea si in timp apar rezultatele, dar nu intr-o saptamana, muschii se fac in CATIVA ANI. Dupa 2-3 luni abia incep sa se vada diferente ( si asta la tot ce-am zis eu, daca incepi sa sari peste una sau peste alta mai ai de asteptat )