Au si ei preferintele lor in ce priveste sangele sau inca nu au o demografie f pozitiva incat sa migrze la ceilalti cand nu mai incape colonia pe tine. In rest, cum ti s-a spus mai sus.
Pe mine m-a umplut de purici un tip care a stat o sg data la masa la mine in casa dar nu au tabarat decat pe copii la inceput. Am luat de la farm veterinara o solutie, destul de ieftina, diluata cu apa si am stropit tot in casa si am scos la aerisit, spalat lenjerii, paturi, tapiterii, haine... e cam chin sa scapi.
Adultii si daca au nu se plang si stiu cum sa-i combata. Au si pielea mai "tabacita" sa zicem, mai groasa.
Probabil esti si singurul care sta pe langa animale sau poate ai luat de la scoala.
Exista in comert o gramada de solutii pentru problema asta, exista si o gramada de leacuri babesti...
Pai daca ai animale de companie ca : pisici, caini, etc. si tu te joci cu ei din cauza asta ar putea fi cel mai probabil, dar daca nu poate ai "sangele mai dulce" (esti cel mai mic? ) si stai pe langa animale sau oameni care au purici si pot sari pe tine.